jobba jobba jobba

 
Sådärja.
 
Då var man inne i sommarjobbandet då. Igen. Men ja, inget sommarjobb, inga pengar. Och inga pengar, ingen hyra. Ingen hyra, ingen lägenhet. Ingen lägenhet, inget hem. Inget hem, ingen tillhörighet. Ingen tillhörighet, ingen familj. Ingen familj, inga vänner. Inga vänner, inget att leva för. Inget att leva för, död. Med andra ord, det är rätt så bra att ha ett sommarjobb.
 
Om man ska se det positiva/negativa (välj själv) i det hela så ligger min arbetsplats 13 km från floggan. Och ja, jag cyklar. Med andra ord så kommer Sofia hålla benmusklerna i trim de kommande fyra veckorna. Förväntningarna på en helt okej kondition är skyhöga. 
 
Nu, typ sova. Helt slut fan. Hej. 
 

allsång på schkansen

 
Men FYFAN vad falskt alla sjunger!!!!!!!!!!

Hurt

 
Att inte veta vad man vill är ett mysterium. 
Men att veta vad man vill, det är ett rent helvete. 
 
 

BOYAH!

 
Som Erica sade idag efter det sjuka Actic-passet vi hade med Frida, har man tränat den här veckan så ska man vara jävligt stolt över sig själv! Vill bara säga, DET ÄR JAG.
 
Känner att jag börjar komma in i träningsvanorna igen vilket inte alls är fy skam. Det är alltid i början det är som jobbigast. Det där med att komma igång och faktiskt känna efter hur dålig kondis man egentligen har lagt på sig. Nä fan. Det är inte kul. 
Jag skulle faktiskt kunna erkänna såhär på rak arm att jag har aldrig haft såhär dålig kondition i hela mitt liv. Desto mer att jobba för. Så nu jävlar blir det KÖTT under sommaren!
 
Men ja, så kommer vi ju till det här med alkoholen. Ingen sommar utan öl va? Lyder inte ordspråket så? Tycker jag har hört det någonstans....plus att jag också har hört att öl är den bästa återhämtningsdrycken efter ett träningspass tack vare dess rika mängd på kolhydrater och mineraler(?). Jodå. Närå, tänkte faktiskt ta det rätt lugnt med ölandet i sommar med tanke på träningsfokuset....eller? 
 
Iallafall! Ikväll ska jag leka med mina kära små flickor, det blir lite gammalt hederligt eko-häng, lite grill, lite rosé och kanske även en nation. Det låter vi rosén besluta! 
 
 
Nu, komma på vad jag ska ha på mig. Fort som fan. 
 
Hejjj.
 

Earthkillers

 
Vet ni hur fort man skövlar regnskogen i Sydamerika? 
 
En yta som motsvarar 4 FOTBOLLSPLANER I MINUTEN.
 
 
Inte konstigt att jorden dör. 
 
:(
 

I pysselverkstaden

 
 
 

Runaway

 
Hade en skitkonstig dröm i natt. Min pappa och en av mina tränare satt och spelade munspel och sjöng till Del Shannon. Var bara tvungen att lyssna på den så fort jag vaknade. Jag blev glad. 
 
Del Shannon – Runaway
 
Fler borde vakna till Del Shannon! 
 

Dagens film

 
Brave (Modig).
 
För er som alltså har missat denna rent ut sagt geniala film, jag tycker synd om er. En film olik alla andra Disney har skapat. En film som är oförutsägbar och välgjord. En film som får högsta betyg av mig. 
 
10 av 5 brödrostar!
 

Ixy the smart dog

 
Kaaaaaa!
 
Mmmm kom precis hem från en härlig uppfriskande promenad från Djäknegatan (!!!), och jag kan medge att det var en gaaaanska blöt promenad. Ja, det öste ner. Jävla svenska sommar. Lovar att bara för att vi för en gångs skull hade ett fint maj i år så kommer det bli kiss-väder resten av sommaren. Bara det inte blir som förra året. Jag badade fan en gång då. EN GÅNG på tio veckor. 
 
Nä, nu ska vi inte vara såna. Jag har faktiskt haft en helt okej torsdag. Med en ganska lam start på morgonen så åkte jag iväg till min tioåring som jag hjälper lite extra i matte. Direkt efter det så blev det en promenad hem till Lisa och Martin för att bli bjuden på finmiddag. Riktigt mysigt! Älskar att bli bortbjuden på middagar. Hur ofta händer det liksom? 
 
Imorgon fredag ser det ut att bli en superlugn dag med en del städ, en del målande och en del födelsedags-shopping. Pappa ska nämligen firas på söndag. Den absolut svåraste personen i hela världen att köpa födelsedagspresent till. Helt jävla omöjlig. Funderar på att bara köpa öl till honom. Det är något jag vet att han blir glad av iaf. Åh, öl. Livsfarliga sommardryck.
 
Lite bildbevis från dagen:
 
 
Tjipp!
 

¤%&((&%¤#¤%&/()

 
TRÄNINGSVÄRKEN FRÅN HELL!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Svettlöken

Gah. Svettas ihjäl.
 
Typiskt att man alltid ska klaga hela tiden. Är det mulet ute så är det för kallt och så fort solen tittar fram, ja då är det minsann för varmt. Det finns fan inget lagom. 
 
Gårdagen ägnades åt en avslutning med laget bestående av en hektisk brännbollsmatch (mitt lag vann, som vanligt) för att sedan fika hemma hos en av lagmedlemmarna och kika på nostalgifilmer. Mycket roande! Kvällen fortsatte vidare på det numera "student-häng-stället-på-sommaren", Taket. Umgås med söta flickor med en öl i handen är verkligen aldrig fel.

För övrigt kom jag precis hem från en trevlig (och toksvettig) vistelse i staden med Sandran. Årummet blev målet för dagen samt en isig chai latte på det, så var dagen räddad. Mycket behagligt. 
 
Nu till kvällen väntar däremot något mindre behagligt. Röbo-fys med spänst och explosivitet på schemat. Fan vad svettigt det kommer bli. Aja. 
 
 
So long!
 
Nomnomnom.
 

Dagens hunk

 Petter Alexis Askergren.
 
Ligger just nu och avnjuter Mr.P:s senaste album, Början på allt. Är för övrigt ett klockrent album att ha i iphonelurarna när man trampar på cykeln! Inte nog med det så tröttnar man ju aldrig på att titta på karln. För het!
 

.

 
Har aldrig känt mig så här ensam.
 

Yay!

 
 Slog mitt senaste rekord i beeptest-skiten!
 

das beep-test

 
Öhh. 
 
Mulade precis i mig en massa fusilli med en laxfilé till. Matkoma deluxe. Perfekt uppladdning inför kvällens bravader i Vattholmahallen ikväll dock. Mmmmm mysiga beeptester, sköna vertikalhopp och behaglig bålstyrka är något jag faktiskt, ser fram emot (ej ironi). Jodå. Ska bli spännande intressant att se hur kondisen ligger till just nu efter mycket öl, god mat och inte för mycket träning. Aja, man kan aldrig göra mer än sitt bästa. 
 
 

Beatles-bruden

 
Tänkte göra ett försök till det här med att sova. 
 
Godnattpuss!

Dagens hunk

Christiano Ronaldo.
 
Hur lite jag än hejar på äckel-Real så är det omöjligt att komma ifrån att de kan ha den mest attraktiva fotbollsspelaren som någonsin skapats på denna jord. Mmmmm. 
 

Listdrottningen

Jag har noterat en sak som kanske möjligtvis inte är sådär jättenormalt. Jag är nämligen en jävel på att skriva listor.
 
Och nu pratar jag inte om en sketen lista med matvaror som ska inhandlas på ICA. Nej nej. Jag pratar om ALLT. Jag skriver verkligen ner allt som kommer in genom både min högra och ibland vänstra hjärnhalva. Just nu har jag listor på:

-En lista med packningen till Vemdalen

-En 'att-göra-lista' i hemmet

-En 'att-göra-lista' om jag har tråkigt

-En 'att-göra-lista' i livet

-En lista med lekar till midsommar (5-kamp är en självklarhet)

-En lista på en hel drös med låtar jag ska lägga in på spotify

-En lista på saker jag ska måla

-En lång lista på födelsedagspresenter jag kommer på som jag ska ge till folk

-En lista med goda maträtter som jag skulle vilja testa laga

-En lista med en hel del länder och platser jag skulle vilja besöka

-En lista med filmer jag skulle vilja se

Jag har även fler listor som jag inte tänker rabbla upp här. Det skulle nämligen bli en för lång lista med listor. ....

Är detta helt normalt?

Dagens I-landsproblem

 
Är så jävla trött men orkar inte sova.
 

Hawkeye

Joråsåatte.

Just nu ligger jag utslagen i soffan efter en hel dags (45 mil egentligen) biltur från det kalla, skogsfyllda, dock myggfria (helt otroligt) Vemdalen. Eller ja, Hede om vi ska vara petiga. Efter fem mysiga dagar där uppe blir man helt slut efter att få vara ute i skogens friska fläkt. Det är inte direkt något man får uppleva här hemma, där man, om man har jävligt tur lyckas undvika att få in en gnutta avgaser varje gång man gör ett försök till en löptur. Nä, skogen är nice.

Apropå skogen och sådant så var jag och herr C riktigt nördiga av oss och besteg Sonfjället som ligger i den ödelagda byn. Det tog X antal timmar och krävde en hel del blod, svett och svett, men upp kom vi! 

Ligger alltså just nu som en urlakad sill i soffan och studerar Chrille när han leker Nadal i vårat relativt nya tennis-spel till xboxet. Rätt så underhållande om jag får säga det själv. 
 
Fan! Wallander! Heeeeejhej!

RSS 2.0