.

 
 
Orkar. Inte. Tänka. Längre.
 
 

en fullständig torsdag

 
Shit vad jag har varit effektiv idag.
 
TIll att börja med uträttades flera ärenden på morgonkvisten, där ett utav dem är att jag införskaffat mig ett vikariat. Score. Senare på förmiddagen bar det av mot staden för en mysig avskedslunch med fina Cissi och Berre. Efter lite stanstrosande bar det av hemåt för lite härligt packande. Sedan träning på det. Jovars. 
 
Imorgon blir det en heldag med sötkillen som främst ska ägnas åt packning (är tanken), men även en och annan middag som vi allt är värda. 
 
 
Nu, skumbad, musik och oboy.
 

Once a gunner, always a gunner



Viktigt idag killar. Viktigt.
 
 
 

Ernst, min idol.

 
Hej hej hallå dagboken. 
 
Nu är det alltså hela 12 dagar sedan jag senast knapprade på tangenterna på min blogg. Det som dessa 12 dagar har främst bestått utav är att jag har hälsat på mormor och morfar, jag har åkt med ångfartyget Vasa i Siljan, jag har spelat två svettiga innebandymatcher, jag har ätit och druckit gott på nation, jag har studerat matematik, jag har deltagit på spelkvällar, jag har firat småkusiner och jag har gjort mitt yttersta i att påbörja flyttpackandet. Ungefär något i den stilen. 

Nyss kikade jag precis klart på det sista avsnittet av Sommar med Ernst, som i vanliga fall brukar ta upp en timme av mitt liv på torsdagskvällarna. Är så kär i inredning. Kan knappt bärga mig tills vi flyttar. Mums. 
 
I övrigt har dagen bestått utav en mysig lunch på Tacobar med fina Anna och hennes vän Lisa. Mycket behagligt. Nu till kvällningen bar det även av till Röbo för ett och annat Crosstrainings-pass, som Marika, vår hårda men störtsköna fystränare så proffsigt kallade det. Har nog aldrig svettats så mycket i hela mitt liv. 
 
 
Nu, varm choklad och filmmys. Det är jag fan värd.
 

helvete

 
 
GE ALDRIG UPP.
 
 
 
 

vi kommer alltid ha paris

 
 
Har varit med om så mycket, har lärt mig så otroligt mycket och har alltid så jävla kul med dig. Det finns ingen som du, fina människa. Tack för att du medverkar i mitt liv.
 
 

 
 
 
 
 
 
En sak är säker, vi kommer alltid ha Paris.
 
<3
 

get lucky

 
En liten rackare till livs-uppdatering kanske vore på sin plats. 
 
Nummer 1. Just i detta nuet kliver min lilla lilla lillebror ett riktigt stort kliv ut i vuxenvärlden och flyttar hemifrån. Jodå, minsann. Även han gjorde det tillslut. Så läget just nu är väl att mamma är knäckt, pappa är överlycklig och Andreas måste lära sig att tvätta själv. Skämt åsido (förutom det sistnämnda). Men Nyby kommer alltså få sig en Ek-Berggrenare samt en Tuvessonare rikare. Önskar all lycka till de små turturduvorna.

Nummer 2. Mannen min har gått och blivit bloggare. Från att ha lagt bloggande och sånt "tjafs" åt sidan i sitt tidigare liv till att nu ha blivit en bloggare på heltid. Och vad kommer denna handla om? Well, gissa. Fotboll, fotboll och återigen fotboll. 
Negativt med detta: förutom att hans fritid som består till 70 % utav FIFA, kommer nu ytterligare 35 % antagligen bestå utav fotbollsbloggande. 
Positivt med detta: han kommer kunna avreagera sig och få ut all sin otroliga ilska den lilla kroppen kan innehålla om Suaréz (Liverpoolspelare) och hans uttalanden på en blogg istället för på sin oskyldiga stackars flickvän.
(För fotbollsgalningar, kika in: http://motdenmodernafotbollen.blogg.se/)
 
Nummer 3. Innebandysäsongen has begun. Oh hell to the yes. Är så jävla peppad!

Nummer 4. Har tagit beslutet att faktiskt klara omtentorna i slutet av månaden. Har pluggat järnet hittills, nu gäller det bara att hålla ut tills målet är nått. Jävla matte.
 
Nummer 5. Har börjat flyttpacka alldeles för tidigt. Framför allt eftersom jag inte har den blekaste om var jag ska ställa kartongerna. Nog för att vi redan bor i en överfylld lägenhet. Längtar bara så jäkla mycket. Vill bort från Flogsta. Är fan klar här.
 
 
 
Peace out.
 
 

Taggad till tusen

 
FAN vad skönt det är att träna. 
 
Känslan efteråt är ju även den obeskrivlig. Man känner sig helt jävla oövervinnelig. Inget eller ingen kan stoppa en. Det är ganska fantastiskt ändå, vad vi kan prestera med våran kropp. Hur anpassningsbar den är beroende på hur och vad vi tränar. Rätt coolt faktiskt. 
 
Säsongen är igång, och jag är jäävligt taggad. 
 
Nu kör vi. 
 
 

RSS 2.0