Killerz

Åh. Ja ja ja! The Killers med baby imorn!

Tänkte dra iväg ganska tidigt så att man faktiskt hinner något mer än bara försöka ta sig igenom alla jävla spärrar till tunnelbanor och gud vet vad i det där jäkla Stockholm. Sist när vi skulle kolla på Coldplay i somras så gick det ju SÅDÄR när jag skulle åka tunnelbana. Fyfan alltså. Fick ingen hjälp med hur man skulle fixa mobilbiljett och hon i kassan var bara dryg och dum som inte alls kände för att lägga ner en minut av sin extremt dyrbara tid som kassör.

Så den här gången har jag tänkt att det ska gå lite bättre. Plus att om det är sånt här bedårande väder som man fick uppleva idag så blir det nog till att vandra till globen ska ni se.

Mmmmmmm lite fint väder som sagt bara så blir det nog lite shopping, lite lunchätande på något fräscht ställe och lite birro på det. Mysdag!


Nu tänkte jag mysa vidare med lite härligt plugg!

Natti.



headache

Ni på 27 E, våning 3, STÄNG FÖR I HELVETE AV ER DÅLIGA MUSIK!!!!!!

Bålstagame

Finns fan INGET bättre än när det går riktigt jävla bra på innebandyplanen. DM-matchen i Bålsta ikväll var en sådan match.

Vi rullade boll, vi hade härlig rörelse, snacket var där och målen satt där de skulle. Vinner man med 0-11 så har man fan inte tur. Det, det är skicklighet.

RSS 2.0