en lugn lördag?

 
Wohoo.
 
Idag har det varit en ovanligt lugn lördag för en gångs skull. Vanligtvis brukar dessa alltid fyllas upp med innebandymatcher eller bakfyllor. Men idag är det varken eller. Nix. Igår var det nämligen match i Gävle mot Strömsbro. En riktig sluging till seriepremiär som resulterade 3-3. Ett poäng är bättre är noll. Aja. Nu, fokus på Björklinge nästa helg!

Idag fyllde även min kära söta lilla vän Madeleine hela 23. Så det blev chokladmoussetårta, te och allmänt mys i hennes lya dagen till ära. Annars har dagen bestått av plugg. Inlämningsuppgift deluxe. Egentligen inte, bara 4 sidor, men ändå. Efter en termins C-uppsats-kämpande så har man rätt höga krav på sig själv. Det ska fan bli bra det här. 


Hörs då. Tja!
 

ny soffa med en gammal själ

 
Baaaaaah.
 
Ligger i våran relativt nya soffa i vår relativt nya lägenhet med en inte alls relativ huvudvärk. Jag och C var ute en sväng med hans kompisar igår och inspekterade V-dalas dansgolv. Mycket unga människor, helt okej musik och tyvärr en kass lokal bestod kvällen av. Men det var helt okej. Förutom just det faktumsom man börjar inse att man är tio år äldre än alla kottar som är ute nu för tiden. Herregud. 
 
Idag är det pizzaätande, godisätande och filmtittande som står på schemat. Inte så mycket mer än så. Borde egentligen plugga, men känner att jag måste kolla in filmen World War Z med Brad Pitt som min morbror rekommenderat varmt. Det gäller ju att proritera här i livet.
 
 
So long!
 
 

RSS 2.0