nu jävlar.

 
 
Operation köttning har härmed inletts.
 
 

Dagens låt

 
Låt: Naiv.
 
Artist: Dani M.
 
Lyssna: Dani M – Naiv
 
Status: Beroendeframkallande.
 
 
 
 
 
 

Säg du he!

 
Tjäna!
 
Känner mig verkligen som en äkta norrlänning efter tre dagar där uppe. Var nämligen och besökte farfarn min samt faster och kusiner i mängder. Otroligt trevligt. Fiske, grillande, solande, shoppande samt socialiserande gjorde dessa fem dagar till de bästa möjliga. 
 
Nu är det väl bara att ta tag i det verkliga livet igen då. Med andra ord: hålla brännan i form, hinna med och läsa de fem böcker jag införskaffat (med alldeles för höga tankar om mitt läs-sug), eventuellt måla lite tavlor, läsa till mysiga omtentor (i plural), fixa och planera inför flytten, inviga årets första bad (vet, skandal), dricka öl, spela fotboll, ta några löpturer...m.m. Ikväll blir det väl någon skön rulle att inviga dessa "tuffa" veckor med. Får ju inte slita ut mig helt. 
 
 

puckon

 
 
Det här med att folk fortfarande har kvar julpyntet kvar i fönstren - VAFAN? 
 
 

semesterkåt

 
 
Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vad jag vill ha semester.
 
Alla i hela världen har semester just nu utom jag. ALLA. Till och med mamma och pappa har det. Och det känns ju inte helt rätt. 
 
Aja, med fyra arbetsdagar kvar i schemat så är det väl bara att bita ihop antar jag. Med en framtida dubbelhyra så är det ju inte mer än vettigt att jobba ihop några slantar till augusti. 
 
På torsdag är jag i alla fall ledig. Efter åtta dagars slit. Jodå. Jäklar vad jag ska slappa då. Som jag kanske nämnt i något tidigare inlägg, man uppkattar verkligen det här ordet ledighet så fort man sätter sin fot på en arbetsplats. Minsta lilla minut som man får gå tidigare blir man överlycklig för. Rätt konstigt egentligen. Men men vad vet jag, jag är ju trots allt bara en studentjävel.
 
 
Nu, beautisleep.
 
 

Helvete.

 
Känslan när man får reda på att man knappt kommer att ha råd med hyran den här månaden.
 
Fuck.
 

Dagens hunk

 
Tobey Maguire.
 
Spindelmannen. Behöver jag säga något mer?
 
 
 

Straffarna?

 
Sverige vafan?!
 

Sagan om Sofia.

 
 
There and back again, a boring story by Sofia.
 
Äsch. Är helt mosig i huvudet efter att ha slutat åtta nu på kvällen. Kom hem för ungefär en halvtimme sen. Fyfan. Det är i stort sett bara att trycka i sig lite kvällsmackor och sen gå och lägga sig för att orka med morgondagens arbete. Dessa onda cykler som jag är så jäkla rädd för att man kommer hamna i framtiden. Vakna, jobba, äta sova, vakna, jobba, äta, sova, vakna, jobba, kanske träna om man hinner/orkar, äta, sova....Näe usch. Inget för mig. Lite därför är jag ändå glad över att jag har valt att utbilda mig till lärare. Dels för att en gymnasielärares schema kan se otroligt olika ut från dag till dag, sedan är det även ett yrke där ingen dag är den andra lik. Man tar en dag i taget helt enkelt och ser vad den kommer att bjuda på. 
 
Igår tisdag var det alltså min ledig-mitt-i-veckan-dag, som utnyttjades för fulla muggar. Dagen bestod utav en storstädning, laga cyklar, spela fotboll, steka på gräsmattor, måla tavlor, rensa ur källaren på prylar och även se en och annan Harry Potter-rulle som avslutning. Full fart hela dagen. Man får ju passa på nu när jag ska jobba sju dagar i sträck (kommer dö). 
 
 
Nu ska jag vara en god supporter tänkte jag. Heja Sverige!
 

HELLström

 
Har alltså sett reklamfilmen om Håkans film, Känn ingen sorg, 13 gånger den senaste halvtimmen. Är redan jävligt less på den.
 
 

Moving forward.

 
Moving forward, yes indeed.
 
Jag och herr C har nyligen fått en trea på studentvägen (gushelov) som vi flyttar in i i september. Is very nice. Så den här gången tänkte jag att vi skulle ta och satsa lite på takbelysningen i vårat kommande, ganska så stora vardagsrum. IKEA är ju som vanligt källan till detta lamp-letande, så de kandidater vi (mest jag) har kikat lite extra på är väl dessa sex skönheter.      
 
       
 
 
Vill alltså ha en stor lampa som sticker ut och tillhör ovanligheterna, men som självklart ger ett bra ljus och lyser upp ett vardagsrum. Tack ja.
 
 
Letandet fortsätter. 
 
 
 
 

hårig.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
SAKNAR MITT LÅNGA HÅR.
 

One step at a time.

 

Dagens hunk

 
Pierce Brosnan.
 
Är och kommer alltid vara den bästa James Bond som någonsin funnits. Han är iskall. Han är snygg. Han är även en fruktansvärt duktig skådespelare (Mamma Mia borträknat). Han är snygg. Och helt enkelt klockren som rollen i James Bond. Skulle absolut kunna tänka mig att vara hans bondbrud för en dag. Ingen tvekan där.
 

PUH

 
Helt. Jävla. SLUT.
 
Nu förstår jag verkligen människor som jobbar dag ut och dag in. Herrejädrar alltså. Man orkar ju exakt ingenting när man väl har tagit sig hem. Man blir ju heller inte mindre trött utav att cykla till jobbet. 26 km varje dag. Jotack. Dock kan man ju räkna in träningen där, två flugor i en smäll liksom. 
 
Jaja. Jobbar fram tills fredag. Jobb jobb jobb. Tänkte försöka hinna med en mysig nationsmiddag med fina tjejer på torsdag också. Helgen kommer däremot att genomsyras av ett oerhört lugn. Känner att det kan vara till pass att slänga in en helvit helg för både hälsans och ekonomins skull. 
 
Nä, nu ska jag fan sova. 
 
 
 
GODNATT.
 

RSS 2.0