Loreenwannabe


Sound of Music

Yo.

Jahapp. Den var den tisdagen det. En tisdag fylld med ingenting. Det enda vi har den här veckan är en redovisning imorgon om en lektion vi hade på vår praktik. En redovisning på 8 minuter som kommer ta ungefär 18 minuter för mig.

Annars händer inte så mycket just nu. Träningarna flyter på som vanligt, i helgen blev det fotbollsbesök på O'learys samt teater med Jennys släktingar. Mysigt!

Apropå det, teater är verkligen underskattat. Har nu samlat på mig föreställningarna Elake Måns, Fanny & Alexander och Sound of Music. Man blir verkligen helt förtrollad av skådespelarna när man sitter där och får följa med dom i deras liv. Nä, teater rekommenderas starkt!

Ciaos!

2013

Nytt år, nya möjligheter, som klychan säger.


Men det stämmer faktiskt in ganska bra för en gångs skull. Har nämligen klippt en lugg, på egen hand dessutom som deifinitivt måste tilläggas då jag fick tilldelat "klassens frisörskräck" som band på vår supersköna studentskiva. Så ja. Det var ett litet litet steg för mänskligheten, men en ASSTORT steg för Sofia.

Anyways. En ny dator stod också på göra-listan (som också har stått där de senaste typ fyra månaderna då en viss "vatten-olycka" skedde i min gamla lägenhet), som också införskaffades på det one and only Mediamarkt på mellandagsrean. Köpte tydligen en Notebook med Windows 8 och grejer. Så jag känner ungefär som pappa när jag sätter mig vid datorn nu för tiden. Jag har inte den blekaste om vad jag håller på med.

Den sista och tredje saken vad gäller mina "nya möjligheter" för året är att vi ÄNTLIGEN beställt en resa till la Tenerife. SOM jag har längtat. Längtade redan i september om att bara få packa väskan och ta första bästa flyg till London över nyår med sambon min, men av tråkiga ekonomiska skäl blev det inte riktigt av. Just därför ser jag ännu mer fram emot den här resan. Hela familjen ska med plus Jenny och Christian. Kommer bli fuckin' awesome.

Ska nog dra med mig karln min på stan imorgon och leta cyklop. Vem vet, de kanske har rea så här års?


Puss!

RSS 2.0