fan

 
Är på dåligt humör. 
 
 
Hejdå.
 

Mörkt, kallt och jävligt

 
Denna höst alltså. 

Det biter verkligen i ens mulliga kinder när man tar sig utanför dörren nu för tiden. Fina färger och tjafs, javisst kan jag gå med på det, i helgen så var det ju faktiskt riktigt soligt för en gångs skull. Men denna kyla alltså, nä, fyfan.
 
Apropå helgen som var så var det en rätt lugn och sansad helg då säsongens otroligt efterlängtade seriepremiär tog sin start på söndagen. 
På fredagen blev det först och främst lite härligt matteräknande på morgonkvisten på kära Ångströmslaboratoriet, där man då ägnade typ största delen av sitt liv i början av universitetsstudierna. Senare på kvällen kom min kära familj hem till Christian och mig på en mysig inflyttningsmiddag som blev lite utav en succé. Otroligt trevligt!
På lördagen blev det till att börja med en stan-visit med present-inhandlande som även ledde till små-shoppande. Tror jag börjar komma in i en sådan där läskig och ond shopping-cirkel nu igen, inte alls bra. I alla fall inte för en students ekonomi. Får hålla försöka hålla mig borta från stan nu ett tag.
I alla fall, på kvällen sen träffade jag sötnosarna Sandra, Sandra, Lisa, Madde och Hanna hemma hos Gabbi på lite födelsedagskalasande för vår 22-åring. Ytterst mysigt! 
Söndagen sedan fick stå för all form av pepp inför seriepremiären i Vattholma mot Borlänge IBF. Vi tog hem hela skiten med 17-0. Behöver nog inte tillägga mer där.
 
Idag har det varit skit-slappt från min sida med lite träning på kvällskvisten. Får hoppas på mer effektivitet imorgon.
 
 
Natti.

New York, New York

Det var den onsdagen det!

Halvsitter just nu i dubbelsängen med tv4plays Sveriges mästerkock på tv:n (ja, jag vet att jag är ett helt jävla år efter). Farligt beroende av programmet efter att Chrillovitch fixade premium. Helt omöjligt att inte bli hungrig av programmet dock. Älska mat!
Apropå mat så får vi besök av la familia nu på fredag på lite inflyttningsmiddag. Tänkte väl bjuda på en höstig trerätters med en skvätt vin och något glas skumpa till. Har man blivit sambo så har man!

Morgondagen kommer bestå av en hel hög av matematik. Har en tioåring som jag hjälper lite på traven när tiden tillåter, samt att nu är det en tjej som behöver hjälp med att klara av Matte C på fem veckor. Funderar fan på att skriva en bok om det om jag lyckas. "Hur du blir av med din kurs i Matte C på fem veckor!"  Nja. Kanske inte.
Väldigt uppskattande och givande för en blivande idrotts-och mattelärare på gymnasiet i alla fall.
 
Nä nu, sova sova sova sova. I mängder.
 
 
Ciaos!

Princess of China

Yes!
 
Med två bloggar i bagaget så kände jag att det var dags att börja på ny kula. Ny blogg, nya möjligheter. Typ.
 
Sitter och njuter av Rihanna och Chris Martins sköna stämmor i lurarna samtidigt som jag har Marie Wrethander Blidings Inneslutning och uteslutning-barns relationsarbete i skolan uppslagen framför mig. En bok fylld av sömnframkallande undersökningar och en mängd fältanteckningar från hennes observationer ute i skolor. En bok som också ska vara utläst till imorgon, till seminariet. Skjut mig. 
 
Mer än seminarier och skoltjafs så tänkte jag faktiskt ta mig i kragen och färga håret imorgon. Och inte nog med det, jag tänkte lägga all form av ansvar för det i min kära fifanörd till mans händer. Kan gå ungefär hur som helst det. Men vafan. Man får ju leva lite på gränsen.
 
 
Nä, ska nog ta och belöna mig med ett glas Chill out nu. Jag har ju trots allt läst 40 sidor av 200. Farväl sömn, hej dygna!

RSS 2.0